Functie Leefstijlcoach

Functieprofiel:

ZZP leefstijlcoach

Ter versterking van ons team zoeken wij zes geaccrediteerde zzp leefstijlcoaches.

Heb jij de drive om het welzijn van medewerkers in een organisatie te verbeteren en hou jij ervan om mensen in hun leefstijl te coachen? Lees dan de onderstaande vacature.

Leefstijlcoach

 Onze organisatie:
Smartbeat is een jonge onderneming. Een onderneming die een gezonde leefstijl uitstraalt. Wij zetten ons in voor het welzijn van medewerkers in een organisatie. Smartbeat focust op onderwijs, zorginstellingen, gemeenten en MKB organisaties.  

Wij passen in de leefstijl projecten data-gedreven technologie toe. Onze overtuiging is dat kunstmatige intelligentie een revolutionaire verbinding heeft met het inzichtelijk maken van een gezonde leefstijl. Daarnaast passen wij de data toe om de KPI’s (stress, herstel, slaap, fysieke activiteit) in de organisatie inzichtelijk te maken.
Leefstijl data helpt onze leefstijlcoach om bewustzijn en activatie te creëren. De leefstijl data geeft een visueel inzicht in de leefstijl patronen van de coachee.  Data helpt, maar onze leefstijlcoaches zijn de motiverende en inspirerende coaches die het verschil maken op individuele basis.

Wat ga je doen:
Leefstijl kun je niet toedienen als een medicijn. Gezonde leefpatronen ontwikkelen vraagt om individuele keuzes. Mensen stimuleren en ondersteunen bij het aanleren van nieuwe gedrag. Je gaat binnen organisaties op zoek naar de intrinsieke motivatie achter het gedrag van de coachee. Je maakt gebruik van onze hartritme variabiliteit (HRV) leefstijl data analyse. Vanuit deze data wordt een leefstijl rapport opgemaakt en dat rapport geeft een concrete en nauwkeurige weergave van de leefstijl van de medewerker. Deze tool is je handvat om de coaching-gesprekken kracht bij te zetten. Het is jouw doelstelling om een positieve leefstijl trend binnen de organisatie voor elkaar te krijgen. Jij bepaalt zelf hoe je dit vorm geeft. 

Wie  zien wij graag in ons team:
Als geaccrediteerde leefstijlcoach heb je ervaring met het vergroten van bewustwording, kennis, vaardigheden en inzicht bij de coachee. Je bent iemand die denkt in oplossingen en mogelijkheden en  voortdurend bezig is met zijn eigen ontwikkeling binnen het vakgebied. Je bent zelf fit en gezond en geeft het goede leefstijlvoorbeeld. Iemand die positief leiderschap toepast in zijn functie. De vaardigheden; samenwerken, communiceren, zelfreflectie en probleem oplossend denken zijn de vaardigheden die jij van nature in je hebt.

Vereiste kennis - opleiding:
Je bent gecertificeerd leefstijlcoach (BLCN)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Verhaegen 06-15165270 of Paul Ramakers 06-11514915
Een e-mail is mogelijk naar mark@smartbeat.nl of paul@smartbeat.nl

Bij interesse vragen wij telefonisch of via e-mail contact op te nemen.
De sluitingsdatum van deze vacature is 19 maart 2021