Referenties

Hieronder treft u een gedeelte van onze recensies aan. Heeft u behoefte aan meer recensies, bericht ons gerust via de chatfunctie of contactpagina.

Rabobank

Het groot zakelijk team van Rabobank Limburg wordt begeleidt door Smartbeat en hieronder enkele quotes van medewerkers uit het team.

  • Bewuster van bepaalde zaken en wat bepaalde activiteiten doen op het herstelvermogen van het lichaam.
  • Door dit traject krijg je feitelijke data over wat de directe invloed is van je leefpatroon op je gezondheid. Dit maakt het makkelijker om 'slechte' patronen te doorbreken
  • Het geeft je goed inzicht hoe je leefpatroon is en waar je nog in kunt verbeteren.
  • Geeft meer inzicht in hoe je lichaam functioneert en wat de impact is van bepaalde activiteiten. Ik heb zelf meer aan de 1:1 terugkoppeling dan aan de 'big data' cijfers. Voor directie zal dit logischerwijs anders zijn.
  • Het heeft mij bewuster gemaakt van mijn leefpatroon.
  • Super interessant om te zien hoe ik herstel van mentale en fysieke inspanningen.

 

 

"Goede nachtrust is super belangrijk voor jouw balans in het leven. Benieuwd naar jou stress / recovery balans, neem contact op met de mannen van Smartbeat, Paul Ramakers & Mark Verhaegen! Ik heb 3 dagen mijn vitaliteit mogen meten en aan de hand van mijn resultaten en een afsluitend coachingsgesprek weet ik wat ik kan doen om energieker door het leven te gaan."

 

 

 

"Als ondernemer weet ik dat ik geregeld te maken heb met stressvolle perioden en die stress kan soms flink oplopen. Het was voor mij volledig nieuw dat je stress door middel van HRV data analyse inzichtelijk kunt maken. Het heeft mij belangrijk informatie opgeleverd over de invloed van mijn leefstijl op mijn gezondheid. Smartbeat heeft mij daar professioneel in geholpen.

 

"Net voor Kerst heb ik meegedaan aan een pilot van Smartbeat. Drie dagen lang werd mijn hartritme variabiliteit gemeten. De rapportage geeft aan in hoeverre ik stress had ervaren en in hoeverre mijn lichaam hiervan herstelde (ook ‘s nachts).
Vanmorgen mijn rapportage besproken met Mark Verhaegen van Smartbeat. Verbluffend hoeveel inzicht dit mij gaf. Ik heb concrete aanknopingspunten gekregen waarmee ik direct aan de slag kan gaan om mijn conditie en herstelvermogen te trainen.
Een aanrader!"

 Bij Ralectro besteden we veel aandacht aan een prettige werkomgeving voor onze medewerkers. Nu ik weet dat stress en herstel nauwkeurig te meten is en ook nog op een manier dat de werkzaamheden gewoon doorlopen is dit voor mij een eyeopener geworden. Zo zijn we niet alleen maar ‘energiek in techniek’ maar ook ‘energiek in leefstijl’."

 

"Steeds meer mensen zitten met burnout klachten thuis. De redenen hiervoor worden vaak binnen de werksetting gezocht. Maar is dat wel terecht? Hoe en waar ontstaat de negatieve stress eigenlijk? Welke herstelmomenten zijn er in elke dag?


Om inzicht te krijgen heb ik een driedaagse meting van Smartbeat ondergaan. 2 werkdagen en een vrije zaterdag. Deze wetenschappelijk onderbouwde meting heeft me meer inzicht gegeven in de effecten van mijn leefstijl op mijn energieniveau. Het geeft mij praktische handvaten om dit nog beter in te richten. Echt een aanrader."