Recensies

Hieronder treft u een gedeelte onze recensies aan. Heeft u behoefte aan meer recensies, bericht ons gerust via de chatfunctie of contactpagina.

 

Wil jij ook een veerkrachtig bedrijf met vitale medewerkers? Meten is weten! Ik ben erg enthousiast over mijn persoonlijke ervaring met Smartbeat. Deze maakt mijn leefstijl inzichtelijk. Een duidelijke analyse en op maat evaluatie betreffende stressfactoren, lichamelijk herstel, slaapkwaliteit, gezondheids- en fitheidseffecten van mentale ontspanning en fysieke inspanning. In de grafiek zie je het positieve resultaat van fietsen naar mijn klanten (blauw) en herstel tijdens mijn slaap (groen), onderbroken door een droom (rood).
Gezond ondernemen betekend voor mij balans houden tussen privé en werk. Zo voorkom ik ziekteverzuim waardoor ik financiële risico's beperk. Resultaat; continuïteit voor mijn cliënten en voor mijn bedrijf. Door deze meetmethode is voor mij nu duidelijk waar ik nog winst kan behalen.
Met dank aan Paul Ramakers en Mark Verhaegen voor de prettige ondersteuning.

Monique van Heesch-Webers

Januari 2021

 

"Vlak voor kerst heb ik mogen meedoen met een pilot van Smartbeat. Smartbeat maakt stress, slaap, fysieke activiteit en herstel op een krachtige manier inzichtelijk. Hoe? Door je hartritme-variabiliteit te meten. En dus liep ik 3 dagen rond met plakkertjes op mijn lijf en volgde mijn normale ritme.

Na de test een fijn coaching gesprek waarin de 3 dagen stap voor stap werden doorgenomen. Wat deed je tijdens de stresspiek die ik zie, wat deed je tijdens dit herstelmoment. Allemaal zaken die inzicht geven in de gevolgen van je dagelijkse ritme voor je lichaam.

En dan het belangrijkste: hoe ga je verbeterpunten aanpakken. Ook daarin werd en word ik gesteund door Smartbeat met advies, tips en ideeën. Uiteraard moet je het zelf gaan doen daarna, maar de steun is er!"

Ik ben ervan overtuigd dat Smartbeat met haar aanpak een waardevolle bijdrage kan leveren voor werkgevers, maar ook voor coaches. Ik kan mensen laten zien wat financiële stress met je lichaam doet. En hoe hulp van een budgetcoach aantoonbaar kan bijdragen aan vermindering van stress en een gezondere leefstijl.

Paul en Mark: bedankt voor deze mogelijkheid. Ik ben ervan overtuigd dat jullie met de visie en missie van Smartbeat heel veel mensen kunnen helpen! "

Ronald George, Budgetgemak

Januari 2021

 

"Net voor Kerst heb ik meegedaan aan een pilot van Smartbeat. Drie dagen lang werd mijn hartritme variabiliteit gemeten. De rapportage geeft aan in hoeverre ik stress had ervaren en in hoeverre mijn lichaam hiervan herstelde (ook ‘s nachts).
Vanmorgen mijn rapportage besproken met Mark Verhaegen van Smartbeat. Verbluffend hoeveel inzicht dit mij gaf. Ik heb concrete aanknopingspunten gekregen waarmee ik direct aan de slag kan gaan om mijn conditie en herstelvermogen te trainen.
Een aanrader!"

Jeroen Roumen, Partner SmitsvandenBroek Adviseurs/Accountants

Januari 2021

 

"Goede nachtrust is super belangrijk voor jouw balans in het leven. Benieuwd naar jou stress / recovery balans, neem contact op met de mannen van Smartbeat, Paul Ramakers & Mark Verhaegen! Ik heb 3 dagen mijn vitaliteit mogen meten en aan de hand van mijn resultaten en een afsluitend coachingsgesprek weet ik wat ik kan doen om energieker door het leven te gaan."

Sander Machielsen, Eigenaar Sanders Business Development

December 2020

 

 

"Als ondernemer weet ik dat ik geregeld te maken heb met stressvolle perioden en die stress kan soms flink oplopen. Het was voor mij volledig nieuw dat je stress door middel van HRV data analyse inzichtelijk kunt maken. Het heeft mij belangrijk informatie opgeleverd over de invloed van mijn leefstijl op mijn gezondheid. Smartbeat heeft mij daar professioneel in geholpen.


Bij Ralectro besteden we veel aandacht aan een prettige werkomgeving voor onze medewerkers. Nu ik weet dat stress en herstel nauwkeurig te meten is en ook nog op een manier dat de werkzaamheden gewoon doorlopen is dit voor mij een eyeopener geworden. Zo zijn we niet alleen maar ‘energiek in techniek’ maar ook ‘energiek in leefstijl’."

Roy Verheijen, Eigenaar Ralectro B.V.

December 2020

 

"Steeds meer mensen zitten met burnout klachten thuis. De redenen hiervoor worden vaak binnen de werksetting gezocht. Maar is dat wel terecht? Hoe en waar ontstaat de negatieve stress eigenlijk? Welke herstelmomenten zijn er in elke dag?


Om inzicht te krijgen heb ik een driedaagse meting van Smartbeat ondergaan. 2 werkdagen en een vrije zaterdag. Deze wetenschappelijk onderbouwde meting heeft me meer inzicht gegeven in de effecten van mijn leefstijl op mijn energieniveau. Het geeft mij praktische handvaten om dit nog beter in te richten. Echt een aanrader."

Pedro Nijsen, Managing Director Vandaag B.V.

December 2020