Over Ons

Organisatie 

Missie:
Smartbeat heeft als missie om een optimale leefstijl voor elk individu, inzichtelijk, concreet en haalbaar te maken.  Om de missie te bereiken combineren we fysiologische output (hartritme variabiliteit = HRV) met technologische ontwikkelingen, data-gedreven toepassingen, persoonlijke coaching en ontwikkeling.

Visie:
In een wereld die steeds sneller verandert en waar technologische ontwikkelingen razendsnel gaan is welzijn en gezondheid van het individu een steeds belangrijk item aan het worden. Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om op een eenvoudige manier jezelf te monitoren. Net zoals je koorts meet met een Thermometer, meten wij Stress & herstel met een HRV meter.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paul Ramakers

Als je leven anders loopt dan je gepland had dan komt het aan op veerkracht, energie en motivatie. Nadat bij mede-eigenaar Paul een kwaadaardige tumor was geconstateerd, twijfelde hij geen moment om te besluiten dat zijn onderbeen daarvoor geamputeerd moest worden. Een onmiskenbaar kantelpunt in zijn leven.

 

Paul zijn persoonlijke credo: Omarm het onverwachte!

Linkedin

Mark Verhaegen

Mede-eigenaar Mark is burn-out ervaringsdeskundige nadat hij te lang in een omgeving heeft gewerkt waarin zingeving, autonomie en meesterschap te weinig benut werd. Zijn sportieve en gezonde leefstijl heeft hem geholpen om de burn-out te verslaan. 

 Mark Verhaegen

Mark zijn persoonlijke credo: Pijn is tijdelijk, opgeven voor altijd!

Linkedin

Joyce Cristophe - Specialist stress & herstel

Het voorkomen van klachten is beter én goedkoper dan genezen. Het is daarom ieders eigen verantwoordelijkheid om de gezondheid in het oog te houden en op tijd in te grijpen. 

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Probeer eens wat nieuws, stap uit je comfortzone en verras jezelf. Buiten de comfort ligt de groei. Met persoonlijke en oprechte aandacht bied ik je de benodigde hulp om te groeien en je te ontwikkelen.

Joyce Cristophe

Joyce haar persoonlijke credo: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

LinkedIn