Over Ons

Paul Ramakers

Als je leven anders loopt dan je gepland had dan komt het aan op veerkracht, energie en motivatie. Nadat bij mede-eigenaar Paul een kwaadaardige tumor was geconstateerd, twijfelde hij geen moment om te besluiten dat zijn onderbeen daarvoor geamputeerd moest worden. Een onmiskenbaar kantelpunt in zijn leven.

 

Paul zijn persoonlijke credo: Omarm het onverwachte!

Linkedin

Mark Verhaegen

Mede-eigenaar Mark is burn-out ervaringsdeskundige nadat hij te lang in een omgeving heeft gewerkt waarin zingeving, autonomie en meesterschap te weinig benut werd. Zijn sportieve en gezonde leefstijl heeft hem geholpen om de burn-out te verslaan. 

 Mark Verhaegen

Mark zijn persoonlijke credo: Pijn is tijdelijk, opgeven voor altijd!

Linkedin

Die levenservaring zorgt voor krachten om de missie van Smartbeat waar te maken. Onze passie, ambitie, kennis en kunde helpen het individu met een gezonde en fitte levensstijl. Smartbeat ademt gezondheid en fitheid uit alle poriën. 

Joyce Cristophe - Specialist stress & herstel

Het voorkomen van klachten is beter én goedkoper dan genezen. Het is daarom ieders eigen verantwoordelijkheid om de gezondheid in het oog te houden en op tijd in te grijpen. 

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Probeer eens wat nieuws, stap uit je comfortzone en verras jezelf. Buiten de comfort ligt de groei. Met persoonlijke en oprechte aandacht bied ik je de benodigde hulp om te groeien en je te ontwikkelen.

Joyce Cristophe

Joyce haar persoonlijke credo: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

LinkedIn

Organisatie 

Missie:
Smartbeat geeft balans in de privé en werk leefstijl door middel van HRV data analyse en coacht zowel het individu als de organisatie naar minder stress, lagere biologische leeftijd, beter werkvermogen en meer energie. We noemen dit de 1-3-6-20 methode.

Visie:
In een wereld die steeds sneller verandert en waar kunstmatige intelligentie onze leefwereld bepaalt zijn 21st century skills als samenwerken, communiceren, zelfregulering en probleem oplossend denken skills die de mensheid rechtop laten staan. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en deze 21st century skills dragen wij bij aan een gezonde, fitte en energieke toekomst.